Personale

Charlotte Faurholt
Charlotte Faurholt

Indehaver.
Charlotte har været indehaver af salonen siden åbningen i 2005. Hun er den bedste chef og en fantastisk frisør. Hun er samtidig uddannet i Cnd Shellak Lakering af negle, og lægeeksamineret massør.

Jeanett Faurholt
Jeanett Faurholt

Jeanett har i november 2017 bestået sin svendeprøve. og er efter endt læretid blevet her i salonen.
Hun er en super dygtig og sød frisør, som altid lytter til dine ønsker og behov. Desuden har hun også uddannelsen i Cnd Shellak Lakering af negle, og er ved at læse videre som Cnd Negle Teknikker i gele.

Anja Gertsen
Anja Gertsen

Frisør.
Anja er udlært i Svendborg i 2013 Hun er en dygtig frisør som er frisk på det sidste nye. Hun er samtidig uddannet i Cnd Shellak Lakering af negle.

Vicki M. Jensen
Vicki M. Jensen

VICKI ER PT. SYGEMELDT.
Vicki er elev i salonen.(25% Rabat på klip, det tager lidt længere tid.) Grundet hendes erfaring starter hun her som 3. års elev. Hun er samtidig uddannet vippeteknikker og er uddannet i cnd Shellak neglelakering. Derudover er hun også uddannet pædagogisk assistent. Hun elsker at forskønne folk og du kan med ro i sindet lade hende nusse om dig.

Maria Agergaard Rasmussen
Maria Agergaard Rasmussen

Maria er udlært i salonen i Jan 2017. Hun har siden været i salon i Fredericia og er nu tilbage hos hos. Maria er meget dygtig og jeg er sikker på at mange er glade for gensynet med Maria.

Camilla Aagaard Jørgensen

Camilla er2 års elev i salonen og er startet i august 2017.
Hun kommer fra Nr. Åby, og er en sød imødekommende pige der tidligere har læst på universitetet.
DER ER 25% PÅ KLIPNINGER HOS CAMILLA.
Du får en klipning af en meget dygtig elev, det tager lidt længere tid, og alt bliver tjekket igennem af en assistent inden du forlader salonen.